William prinsen avatar

Mijn Expertise

Als psychosociaal analist, procesbegeleider en veranderkundige ben ik u graag van dienst. Mijn expertise op het gebied van psychosociale analyses, heb ik praktisch toepasbaar gemaakt voor initiatiefontwikkeling, beleidsvoorbereiding en zet ik in bij het begeleiden van verandertrajecten.

Als ieder mens zijn handelen kan toestaan vanuit zijn hart zal zijn denken gaan creëren. Komt ons handelen tot stand vanuit ons denken wordt creëren beperkt en zal in onze dynamische wereld de noodzakelijke innovatie worden geremd.

Veranderen is een combinatie van hoofd, hart en handen en voor elke transitie geldt een andere balans. Omdat in onze dynamische wereld veranderen bijna een continu proces is geworden vraagt dat om creativiteit en betrokkenheid en is het handelen vanuit ons hart essentieel. En dat is mijn specialisme!


Mijn werkwijze

BETROKKENHEID

Ik koester betrokkenheid. Betrokken mensen denken en doen mee.

WEERSTAND

Weerstand is niets meer dan gefrustreerde betrokkenheid. Ik verwelkom weerstand die gaat over dieperliggende en begrijpelijke zorgen. 

WARMTE

Ik gebruik energie en enthousiasme als brandstof voor het proces. Hierdoor ontstaat flow en voelt inspanning niet als belasting.

LEREN

Ik zorg voor regelmatige reflectie; prikkel het vermogen tot observeren en maak de wens te verbeteren tot een gewoonte.

 

 

afbeelding

© Copyright 2016 - Williamprinsen.nl | Website in beheer van Anyway ICT